Használt bolti berendezések weboldala

Vállakozásunk használt üzletberendezések értékesítésével foglalkozik. Forgalmazunk szinte mindent ami üzletberendezés­sel kapcsolatos a bevásárlókocsi­tól a polcrendszer­ig nálunk mindent megtalál. (Üzletberendezés, polc, polcrendszer, kasszaasztal, bevásárló­kocsi, bevásárló­kosár, lemezpolc, raktári polc, használt gáz üzemű sé elektromos targoncák, elektromos raklapemelők.)
Milyen tevékenységek esetén javasoljuk használt üzletberendezéseinket?

* raktár, raktározás esetén:
- használt elemes polcok, polcrendszerek
- áruszállító és mozgató eszközök (targoncák, kézi elektromos árumozgató eszközök, hidraulikus emelők)

* mindenféle értékesítő tevékenységhez:
- pénztárgépek
- cimkenyomtatós mérlegek
- cigarettapult
- vonalkód leolvasók

ajosmizsei lerakatunkban megtalálhatók jelen weboldalon bemutatott eszközök és berendezések nagy része, de egyes használt bertendezéseink Budapesten, Szegeden és Debrecenben is elérhetők.

Cégünk , a Proemeteo.hu Kft. (6050 Lajosmizse, Elkerülő út 7.) több éve van jelen a hazai nagykereskedelmi piacon (elsősorban a hazai üvegmécses nagykereskedelmben) , ahol vezető piaci szerepet tölt be. Használt bolti berendezések forgalmazásával 2009-ben kezdtünk foglalkozni, s célunk, hogy a használaton kívüli jó állapotú eszközök és berendezések korrekt áron cseréljenek gazdát. Sok kisvállakozás esetében egy-egy berendezés, gép vagy eszköz (de akár egy nagyobb teherbírású polcrendszer is) beszerzése igen komoly tehervállalást jelent, ezért mindenképpen ajánljuk sokszor alig használt üzletberendezéseinket. Leket szó raktározásról vagy kiskereskedelmi tevékenységről, nálunk a szükséges eszközök jó részét egy helyen beszerezheti. Kínálunk címkenyomtatós mérleget, árumozgató ezközöket, polcokat, polcelemeket, raktári eszközöket, sőt komplett futószalagos rendzserű pénztárpultot vonalkódleolvasó rendszerrel is.
Használt bolti berendezések weboldala


Bejövő keresések:

használt bolti berendezések és bolti berendezések és használt bolti polcok és használt bolti berendezés és pénztárpult használt és bolti berendezések használt és bolt berendezés használt és bolti polcrendszer eladó és használt bolti mérlegek és árumozgató eszközök és

Dansette