Fogászat

Easydent Budapest Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog-és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére. Büszkék vagyunk rá, hogy Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog- és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére, akár fájdalommentesen és 60 százalékkal olcsóbban, mint más európai városban. A megelőzésre óriási hangsúlyt fektetünk, szakképzett dentálhigiénikus kollégánk áll az érdeklődők rendelkezésére, aki az otthoni szájápolás legfontosabb tudnivalóival és személyre szabott szaktanácsadással motiválja betegeinket az egészséges fogak megőrzésére. Rendelőinket Budapest-szerte két helyen is megtalálhatja. A budai oldalon Danubius Hotel Flamencoban, pompás kilátással a zöldellő parkra, Pesten pedig a Bazilika mellett, a belvárosban.

Klinikánk hosszú évek szakmai tapasztalatával rendelkezik a fogimplantációk területén, a legkorszerűbb japán, német, amerikai és svájci berendezésekkel, fogászati eszközökkel, kedvező árakkal nyújtunk a legmagasabb igényeket is kielégítő szolgáltatást. Fém helyett cirkonnal dolgozunk, sok kezelés már altatásban is végezhető az aneszteziológus kolléga segítségével. A megszokottnál hosszabb garanciális idő vállalása is hozzájárult ahhoz, hogy klinikánkon számos külföldi pácienst kezeltünk már.

Kiemelten fontosnak tartjuk a pácienseinkkel történő folyamatos kommunikációt, így kollégáinkkal szemben alapkövetelmény az idegen nyelvek ismerete. A fogpótlás szín- és formavilágának megteremtése közös döntéseket és konzultációt igényel, mi pedig arra törekszünk, hogy ügyfelünk elégedett, hibátlan és egészséges mosollyal távozzon rendelőnkből. Az esztétikus fogsor napjainkban alapvető elvárás, szakmai- és magánéletünkben egyaránt, sikerességünk meghatározó alakítója lehet, ezért semmiképp sem hanyagolhatjuk el szánk esztétikai állapotát.
Fogászat

Dansette