Könyvelőiroda Gödöllőn

A H & Sz Controlling Kft 1992-ben a Mobilitás ’98 Kft 1998-ban alakult. A két társaság ezen időpontoktól folyamatosan végzi tevékenységét. A cégek tulajdonosai olyan személyek, akik hosszú évek óta jelentős részt vállalnak a társaságok gazdasági tevékenységében. Cégeink fejlődésük során családi vállalkozásból egy 9 fős kisvállalkozássá nőtték ki magukat.
Munkatársainkkal szembeni elvárás a precizitás,a megbízhatóság, ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása, felelősségvállalás az elvégzett munkánkat illetően. Folyamatosan bővítjük ismereteinket,követjük a változásokat, hogy jobb és színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani.
Feladatunk – a hatályos törvények betartása mellett – a partner cégek számviteli munkájának végzése, a könyvvizsgálat, a vállalkozások gazdaságosságának elősegítése, az üzletviteli tanácsadás az adóoptimalizálás.
Tevékenységünk magában foglalja a napi – a havi rendszeres könyvelést, bérszámfejtést, elektronikus adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti beszámoló elkészítését, igény esetén a napi kapcsolattartást.
Könyvelőiroda Gödöllőn