TermékenységBolt -minden, ami elősegíti a teherbeesést

Teherbe esni nem könnyű dolog. A kérdés csak az, hogy mivel is készíthetnénk fel szervezetünket a gyerekvállalásra?

A sok munka és kimerültség bizony sokszor kiapasztja szervezetünk energiakészletét. A kifáradt szervezet ennek hatására saját fenntartásán küzd és így nehezen tudja egy új jövevény 9 hónapos bentlakását és táplálását is ellátni. Ezért van szükségünk vitaminokra és gyógynövényekre, melyek a szervezetet feltöltik energiával és az addig takarékon működő belső szerveinket működésre sarkalja. Tudta, hogy a férfiaknál közel 3 hónap szükséges ahhoz, hogy új és egészséges spermakészlet termelődjön, és hogy a nőknek is havonta kb. 1-2 napnyi esélye van a teherbeesésre?

A gyógyhatású termékek segíthetnek a jó és sikeres fogantatás mihamarabbi eredményességében. Érdemes tehát mérlegelni, hogy rászánják-e azt a pár hónapot az ilyenfajta felkészülésre, vagy próbálkoznak más és költségesebb megoldással, amivel esetleg hosszú hónapokat veszíthetnek.

A vitaminok és gyógynövények hasonló hatással vannak szervezetünkre, mint a gyógyszerek, csak gyógyító erejüket felléphető mellékhatások nélkül teszik, és az áruk is kifizetődőbb. Használatukra és adagjukra azért itt is érdemes odafigyelni, a termékek napi adagját érdemes betartani.
TermékenységBolt -minden, ami elősegíti a teherbeesést