Méregtelenítő tapaszok

Méregtelenítsen minden évszakban! Oldalunkon megtudhatja hogyan segítheti a tapaszok használata a méregtelenítést, a salakanyagok eltávolítását a belső szerveink működését. A tapaszokról bővebb információt valamint terméktapasztalatokat, szakcikkeket is találhat honlapunkon.

A HERBALANCE TAPASZ-ban természetes anyagok, gyógynövények és kivonataik találhatók. Az egyik felén zárt, nedvességálló rész. A bőr felé eső része filteres, hogy a bőrből kijutó anyagok ott tudjanak átjutni a tapaszba. Ezt a “filtert” egy bőrt kímélő ragtapasszal rögzítjük a megfelelő testrészre.

Ragaszthatjuk a talpra: ott az egész test akupunktúrás pontjainak összességét ingerelve a belső szervek működését serkentheti.
A felragasztás előtt melegvizes lábmosás és enyhe masszírozás javasolt, hogy jobb legyen a vérkeringés. Csak tiszta, kenőcs-, szappan- és fürdősampon mentes talpra lehet használni! A talpon minimum 8-10 órán át rajta kell tartani.
Fontos a bőséges folyadékfogyasztás (Herbanet tea), mert a salakanyagok, nehézfémek, csak így tudnak a szövetekből, nyirokból, tárolóhelyekből kiválasztódni, kiürülni. (Javasolt a pihenés, mert így még hatásosabb!) Éjjel ajánlatos zoknit húzni, egyrészt, hogy melegen tartsuk a talpat, másrészt felszívja a tapaszból kicsorgó verejtékes salakanyagokat.


Méregtelenítő tapaszok