Redőny-reluxa-szúnyogháló nagykereskedelmi áron a gyártótól.

Fő profilunk: árnyékolástechnikai termékek, redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, harmonikaajtók, napellenzők.Redőny az egyik legismertebb külső árnyékoló, mely védi otthonukat a betolakodóktól és az időjárás viszonytagságaiktól, . A redőnyök nappal megóvják bútorainkat és növényeinket a napsugárzás káros hatásaitól. Megvédik ablakainkat az időjárás viszontagságaitól és a hideg téli estéken jelentős fűtési energiát takarítunk meg.Redőnyök típusai:

Gumírozott lefutós redőny, utólagosan felszerelhető miden ablak típushoz. A tok szinterezett koporsó tokot képez mely a nagyobb élettartam miatt alutokkal is készülnek. A lefutókban gumikéderek biztosítják a halkabb működtetést, a tokban lévő acéltengely pedig feltolás gátlóval van ellátva. A könnyebb működtetést a tokban elhelyezett csapágy biztosítja.

Alumínium redőny:
UV- stabilizáltak az alumínium lamellák vastag lakkréteggel vannak bevonva. A hőszigetelést a redőnyléc belsejében poliuretán hab biztosítja. Az alumínium redőnyök betörés biztosak. A lefutója szintén alumínium melyben egy szőrkefe helyezkedik el ami a zajmentes működtetést biztosítja. a fareluxa, alumínium reluxa és trópusi fareluxa árnyékolók, régiesen velencei ablakzsalu (venetian blinds) a természetes anyagokat és a modern designt kedvelők ideális árnyékolója. A lamellás árnyékolók csoportját erősítő, hangulatában textillel nem pótolható hatású, sajátos mikro-flórát kölcsönöz a természet hódolóinak.
Az aluminium reluxa több mint száz, a fareluxa viszonylag kevés színeiből is nagyon egyedi, hangulatos felületek alakíthatóak. Fa reluxát jelenleg trópusi fa, bambusz és európai származású bükk és tölgy anyagból gyártunk garanciával.
A reluxa 25-, 35- és 50mm-es lamellákból készül. Létezik 80mm-es lamella is de az már kültéri kategória. Lamellavastagság 0,18mm-től 0,24mm-ig. A nádból és trópusi fából készült reluxák maximális szélessége 180cm, magassága 240cm.
A trópusi fából készült roletta 200 cm széles, magassága 240 cm.
Fa szalagfüggöny 127mm-es lamellákból készül.
Redőny-reluxa-szúnyogháló nagykereskedelmi áron a gyártótól.