LHI – Living Home Ingatlan

Találjon Otthonra! Önnek csak választani kell…

Tisztelt Látogató!

Cégünk 2005-ben kezdte meg tevékenységét és egy franchise hálózatából kiválva önállósította magát 2008 márciusától. Bár 2007-ben a mi irodánk kapta az év franchise partnere díjat mégis a kiválás mellett döntöttünk. Sok egyéb ok mellett nagyrészt az is közrejátszott, hogy szeretnénk az immáron franchise díjaktól mentes szolgáltatásainkban a megspórolt árelőnyt ügyfeleinknek maradéktalanul továbbadni és így kiemelkedő ár/érték arányt nyújtani. Ugyanis ügyfélorientált üzletpolitikánk része, hogy jóval alacsonyabb megbízási díjakkal dolgozunk, mint a legtöbb hálózat és nem ragaszkodunk a kizárólagos megbízásokhoz.

Szolgáltatásaink: új és használt lakóingatlanok, telkek, ipari és kereskedelmi ingatlanok értékesítése, bérbeadása, kívánságra ügyvédi háttérrel, valamint teljeskörű, bankfüggetlen, személyre szabott, teljesen díjmentes hitelügyintézés a szükséges kapcsolati tőkével.

Keressen bennünket bizalommal, munkatársaink az eladó kérésre díjmentesen házhoz jönnek, ill. a vevőknek díjmentesen mutatják be az ingatlanokat.

12 értékesítõ segítségével tevékenységi területünkrõl több mint 1200 ingatlant kínálunk: Budapest I., II., III., XI., XII. kerület, valamint a 10-es és 11-es út menti vonzáskörzet – Ürömtől Pilisvörösváron át Pilisjászfaluig, ill. Budakalásztól Szentendrén át Dunabogdányig.

Kínálatunkat megtalálja az összes vezető ingatlanhirdetési portálon (pl. ingatlan.com, ingatlan.net, ingatlanbazar.hu stb.), ill. az erre szakosodott nyomatatott sajtóban (Pl. Képes Ingatlan Expressz, Eladó-Kiadó stb.). Visszatérően saját kiadvánnyal is jelentkezünk.

Munkatársaink angolul, németül, oroszul, olaszul és franciául is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Irodánk Óbuda szívében, közel a Kolossy térhez, a Bokor u. 2-4-ben várja megtisztelő látogatását szombaton is.

Akár eladna, akár venne, ha hitelre van szüksége: forduljon hozzánk bizalommal!

LHI – Living Home Ingatlan
Szabó Dénes ügyvezetõ
LHI – Living Home Ingatlan