Kaldeneker György médiaszakács weboldala

Receptek, fotók, ötletek! A médiaszakács Kaldeneker György személyes honlapja, amelyen megismerhetjünk receptjeit, olvashatunk életéről és megnézhetjük saját készítésű fotóit. Mert jót enni jó!
A szakács mesterséget hivatásának és hobbijának is tekinti egyben, a friss fűszerek nagy rajongója, pazarló használója. Rendszeresen járja a világot, benéz a helyi piacokra, beles a távoli egzotikus országok konyháiba. Tapasztalairól írt tudósításai megjelennek az interneten, főzési tanácsait televíziós és rádiós műsorokban ismerhetik meg a gasztronómia iránt érdeklődők.
A média által sokarcú, kreatív egyéniségként jellemzett ételművész nyughatatlan kísérletező, folyamatosan új, szokatlan, meglepő ízkombinációkat próbál ki, saját fotóival illusztrált receptjeit megosztja a főzés szerelmeseivel.
Főzési stílusára az egyszerűen elkészíthető, egészséges, érdekes, izgalmas ételek jellemzők, miközben követi és tanulja a gasztronómiai trendeket. Úgy véli, egyfolytában meg kell újulni, különben az ember megáll a fejlődésben, megmarad pörköltfőző, rántotthús-készítő szakácsnak. A nemzeti konyhák közül az indiai áll legközelebb a szívéhez, de kedveli és nagyra értékeli az olasz, francia, kínai, thaiföldi és indonéz konyha jellemző finomságait is.
Kaldeneker György médiaszakács weboldala