Mentőládák, elsősegély csomagok

A biztonságos munkahely kellően felszerelt a szükséges munkavédelmi – balesetvédelmi eszközökkel is. Baleset azonban bármikor történhet és jó, ha kéznél vannak a sérülést ellátó eszközök.

Természetesen mindenki nem lehet szakképzett elsősegélynyújtó, de magyar jogszabályaink köteleznek arra, hogy baj esetén az elvárható segítséget biztosítsuk! Az elsősegély nyújtás célja az egészségkárosodás, az egészségi állapot romlásának megelőzése céljából fontos! Az elsősegély nyújtáshoz gyakran elő kell venni az elsősegély felszerelést.

A mentőládák szükségességét a 15/1972. (VIII. 5.) EüM rendelet melléklete, valamint a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM rendelet foglalják össze. Az elsősegély nyújtó felszerelés munkahelyek, járművek kötelező tartozéka, de minden olyan más helyre is ajánlott ahol több ember egyszerre tartózkodik.

A mentődobozokat érdemes készenlétben tartani közintézmények, irodák, konyhák, éttermek, szórakozóhelyek, iskolák részére, valamint rendezvények, ünnepségek alkalmával is! A Mentőláda Webáruházban forgalmazott elsősegély felszerelések magyar gyártásból származnak, tartalmuk az MSZ 13 553 szabvány szerint összeállított. A ládák szavatossága miatt sem kell aggódnia, az általunk forgalmazott mentőládák mindig friss gyártásból származnak!

Az elsősegélyfelszerelések többféle méretben kaphatóak, alkalmazkodva az egy helyen tartózkodó személyek számához. Vásárolja meg a megfelelő típust webáruházunkban, ahol két gyártó termékéből is választhat!

Mentőláda Webáruház – termékek:
– elsősegély felszerelés, mentőláda
– tűzoltó készülék, porral oltó készülék
– figyelmeztető jelzések, öntapadós, utánvilágítós táblák

Megkeresésüket a 06-52-220-054-es telefonszámon is várjuk, de minden termékünk aktuális ára megtekinthető a honlapon is: http://www.mentolada-webaruhaz.hu


Mentőládák, elsősegély csomagok