Tarhelyem.Net – Magyarország legolcsóbb webtárhely szolgáltatója

Szolgáltatásunk 2009 őszén indult, de már 2007 óta foglalkozunk tárhelyek és domain nevek forgalmazásával. Pályafutásunk elején, Magyarországon talán elsőként kezdtünk el CPanel, majd DirectAdmin tárhelyeket forgalmazni. Ennek az üzletágnak más oldalain is jelen voltunk, így például a 2008-tól 2010-ig működő ingyenes tárhely szolgáltatót, a Tarhelyem.Net-et is mi üzemeltettük – ami Magyarország egyik legnagyobb ingyenes webtárhely szolgáltatója volt.

Tárhelyeink nagy előnye, hogy nem hazánkban helyezzük el szervereinket, mert Magyarországon a politikai és a gazdasági helyzet sem túl biztató, valamint az adatközpontok technikai felszereltsége is sereghatjó szerepet tölt be az Európai Unióban.

Fő szervereink a következő helyeken vannak elhelyezve:

Manchester, Egyesült Királyság(EU) (DirectAdmin főszerver)
Amszterdam, Hollandia(EU) (cPanel főszerver)
Frankfurt, Németország(EU) (Kloxo főszerver)
Kairó, Egyiptom(Afrika) (ISP CP főszerver)

Minden adatközpont (ahol a szervereink találhatók) rendelkezünk ügyeletes rendszergazdával, akik a nap 24 órájában figyelemmel tartják gépeinket, meghibásodás esetén megpróbálják elhárítani a problémát, és ha nem sikerül, értesítik a fő rendszergazdát, aki teljes jogú kapcsolattal távolról is hozzáfér a külföldön elhelyezett szerverekhez. A Tarhelyem.Net programozókat is foglalkoztat, kik oldalunkat és a DirectAdmint hivatottak fejleszteni, emellett Szupport Asszisztens munkatársaink szívesen segítenek ügyfeleinknek a problémák megoldásában. Szerverhálózatunkat magas kategóriás gépek alkotják, melyekben 4-24 GB RAM és a legújabb 8 magos i7-es processzorok vannak. A csúcstechnológiás hardverek mellett professzionális szoftverekkel dolgozunk, általában Linux CentOS (időnként Debian) operációs rendszert alkalmazunk, tárhelyek kezelésére DirectAdmin kezelőfelületet biztosítunk. Ez a szoftver önmagában is igen intelligens, sok funkciót tartalmaz, viszont mi még okosabbá tesszük különféle kiegészítőkkel, mint például az Softacolous. Ezzel a kiegészítővel rendkívül gyorsan, FTP használat nélkül nagyjából 50 alkalmazást (Joomla!, WordPress, SMF, PhpBB, stb…) telepíthetünk. Ezekhez a szoftverekhez eredeti licenszt használunk.

Szolgáltatásunk Magyarországon, sőt az egész világon egyedülállónak számít. Nálunk egy emelt díjas SMS-el tud tárhelyet vásárolni magának egy évre. Ez miért jó Önnek? Mert olcsón, gyorsan és kényelmesen juthat minőségi tárhelyhez. Ha pedig domain-re lenne szüksége, akkor az smsdomain.info szolgáltatásunk segítségével szintén olcsón, gyorsan és kényelmesen, egy emeltdíjas SMS-el tud vásárolni.

Több webtárhely közül is válaszhat. Elérhető kezelőfelületek:

DirectAdmin – cPanel – ISP CP – Kloxo
Tarhelyem.Net – Magyarország legolcsóbb webtárhely szolgáltatója