Renowo Bau kft – víz-csatorna-dugulás

Ezúton kívánom bemutatni cégünket és annak profilját az önök részére, amely elsősorban víz és csatornahálózatokon keletkezett rejtett csősérülések bevizsgálása, ill. javítása, dugulások és csatornával kapcsolatok problémák megoldására, víz, csatorna és gázvezeték hálózatok tervezésére és megépítésére szakosodott vállalkozás ipari és lakossági szolgáltatásokkal egyaránt.
Cégünket a megbízhatóság és a korrektség jellemzi, amelyet az évek óta visszatérő ügyfelek (lásd referencia lista) megelégedése jellemez. Cégünk a legmodernebb eszközöket felvonultatva igyekszik a megrendelőinek olyan munkavégzéssel megfelelni, amellyel mindenkinek a megelégedését szolgálja. Amennyiben önnek tanácsadásra van szüksége akkor is bátran keressenek minket a megadott elérhetőségeinken. Cégünk nem csak javításokban és hibaelhárításában siet az önök segítségére, hanem víz-gáz és csatornahálózatok teljes körű tervezésében és kivitelezésében és ügyintézésében áll az önök szolgálatában. A csőtörés hibahely meghatározása és annak javításával kezdtük a vállalkozásunkat, amelyet a dugulás elhárítással egészítettünk ki. A dugulás elhárítást különböző spirálos és nagynyomású csatornatisztító gépekkel végezzük, amelyekkel, na,20 átmérőtől egészen, na,300 csatornák és csővezetékrendszerek tisztítását vállaljuk, ami azt jelenti, hogy a lakossági szolgáltatástól egészen ipari felhasználásig állunk az önök rendelkezésére. Emellett csatorna rekonstrukciók és kisebb nagyobb csatornával kapcsolatos problémák megoldásában állunk az önök rendelkezésére. Cégünk a kivitelezés mellett vállalja víz, gáz és csatornával kapcsolatos bárminemű, tervezést, ügyintézést, közműegyeztetést és használatba vételi engedélyek beszerzését. Szeretnénk megemlíteni, hogy az utcáról történő csatorna bekötésének a kivitelezésében és engedélyeztetésében is állunk az önök rendelkezésére. Cégünk a fent felsorolt munkák mellett vállalja villanyszerelési és egyéb a háztartásban adódó problémák megoldását rövid határidővel, garanciával. Reális árakon dolgozunk, hogy önök ne érezzék magukat becsapva és mi is a piacon tudjunk maradni és tovább tudjunk dolgozni az önök szolgálatában.
Cégünknél a vízműveknél és a csatornázási műveknél edződött kollégák dolgoznak akiknek nem okoz problémát sem a vízhálózat sem a csatorna hálózatokon való munkavégzés.
Köszönöm, hogy megnézte a honlapunkat, és ha bármiben a segítségére lehetünk a fent felsorolt közművek terén kérem, hívjon bizalommal.

Országosan nyújtott szolgáltatásaink: Vízvezeték építés, vízveszteség mérés-elemzés, vízvezeték szerelés, csatorna építés, dugulás-elhárítás, csőtörés javítása
Renowo Bau kft – víz-csatorna-dugulás