Tanuljtovabb.hu – OKJ-s képzések, nyelvtanfolyamok, üzleti képzések, felnőttképzései szolgáltatások

A felnőttképzésre általában jellemző, hogy az OKJ-s tanfolyamok résztvevői munka mellett szeretnék elsajátítani a lehető legtöbb szakmai ismeretet a lehető legrövidebb idő alatt. Ezt a követelményt szem előtt tartva és az OKJ-s képzések szakmai és vizsgakövetelményeinek is megfelelve alakítottuk ki OKJ-s tanfolyamaink képzési idejét és a hétvégi (szombati) időpontokra eső, ill. a hétköznapokra eső képzéseink időtartamát.

Szombati képzéseink reggel 9 órától délután 15 óra 30 percig tartanak. Ezen képzési formát választók az OKJ-s tanfolyam ideje alatt szombatonként vesznek részt a tanfolyami órákon, melyeken vizsgáztatói és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, a szakmájukban elismertnek számító tanárok előadásain sajátítható el a képzés tananyaga. Természetesen a szaktanárok által javasolt korszerű tankönyvek sem nélkülözhetők a képzés során (a javasolt tankönyvlistát a tanfolyam kezdetekor bocsájtjuk a résztvevőink rendelkezésére). A tankönyvek intézményünknél is megrendelhetőek kedvezményes áron.

A szombati OKJ-s képzéseink sajátossága még, hogy az OKJ-s vizsga előtt vizsgafelkészítő konzultációkat tartunk, ahol az addig elsajátított tananyagot és tudást elmélyítve, a szaktanárokkal konzultálva segítjük résztvevőink számára a minél sikeresebb vizsgafelkészülést. Ennek oka, hogy tapasztalataink szerint a képzési forma sajátosságai miatt a képzés ideje alatt kevesebb az igény a szaktanárral való párbeszédre, a gyakorlati problémák megbeszélésére, míg az OKJ-s vizsga közeledtével – ahogy a résztvevők szakmai ismeretei bővülnek- egyre nagyobb az igény a gyakorlatorientált, interaktív vizsgafelkészítésre.
Tanuljtovabb.hu – OKJ-s képzések, nyelvtanfolyamok, üzleti képzések, felnőttképzései szolgáltatások