AQUABEST Épületgépészet

Cégünk fő profilja a lakásfelújítás, épületgépészet, megújuló energia hasznosítás. Igényes, jól képzett, tapasztalt vízszerelő, gázszerelő, villanyszerelő, fűtésszerelő szakemberekkel dolgozunk. Célunk megrendelőink igényeinek pontos, gyors, szakszerű kielégítése. Ezért fontosnak tartjuk a tervezési fázisban az alapos helyszíni felmérést, lehetőleg minden lényeges momentum egyeztetését.

Emellett elkötelezett hívei vagyunk a környezetvédelemnek, fontosnak tartjuk az alternatív energiahasznosítás, az alternatív fűtési és melegvíz előállítási rendszerek minél szélesebb körben való terjesztését, bevezetését. Igyekszünk honlapunkon és a személyes megbeszélések során minél bővebb tájékoztatást adni az új gépészeti lehetőségekről, a kivitelezés menetéről.

A projektjeink, munkáink során (legyen az lakásfelújítás, víz, gáz, villany, fűtés, kazán vagy napkollektorszerelés stb. ) igyekszünk rugalmasan reagálni a közben felmerülő egyéb igényekre, változtatásokra. Legfontosabbnak a mindkét félben (megrendelő és a munkát végző szakemberben) kialakuló együttműködési készséget tekintjük, hiszen a cél közös! Mindezen túl munkáinkra garanciát vállalunk!
AQUABEST Épületgépészet