PrintPix Stúdió

Egyszerre biztosítani magas színvonalú grafikai és nyomdai szolgáltatásokat, és mindezt a lehető legrövidebb határidőre – ez az igazi kihívás. Cégünk 2002-ben e cél megvalósításáért alakult. Az ilyen irányú törekvéseinket nagy sebességű és kiváló minőségben nyomtató gépek, és egy szakmailag kiemelkedő tervezőcsapat segíti. Nyomdánk fő profiljába tartozik minden olyan nyomtatható (nem csak papíralapú) média, mely házon belül digitális eljárással készül. Ügyfeleink megbízható, folyamatosan bővülő, és több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kreatív és dinamikus csapattal dolgozhatnak együtt.

A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy minden egyes megbízatást kiváló minőségben állítsunk elő. A folyamatosan visszatérő és elégedett partnereinktől, ügyfeleinktől számos pozitív visszajelzést kapunk. Szeretnénk mindig kiemelkedően teljesíteni a zökkenőmentes ügyfélkiszolgálás és a villámgyors expressz termék-előállítás terén.

Versenyképes árainkat úgy érjük el, hogy a legjobb technológiákat és a legújabb gépeket használjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk gépparkunk, szoftvereink, szakmai tudásunk folyamatos fejlesztésére. Arra törekszünk, hogy lehetőleg minden kívánság házon belül készüljön el, így válhat az előállítás expressz sebességűvé. A nyomdai előkészítésen és kivitelezésen kívül igény esetén a kiszállítást is megoldjuk.

Ügyfélkapcsolati rendszerünket nagymértékben segíti és gyorsítja a Cisco által kifejlesztett telefonközpont, mely lehetővé teszi, hogy az ingyenes Skype hívásokat normál telefonhívásként kezeljük.

PrintPix Stúdió