Antarik Túristaház

Az Antarik hegyi vendégház a Beszkidekban és Jávornik-hegységben gyönyörű természeti környezetében kínál szálláslehetőséget. Látogasson el felüdülni hozzánk, és válassza valamelyik különleges masszázsunkat, a szaunát, vagy az Ayurvédikus gyógynövényes gőzfürdőt. A tél nagyszerű síelési lehetőséget kínál, nyáron pedig túrázásra és hegyi kerékpározásra van lehetőség. Ideális hely családi nyaraláshoz, nálunk a béke szigetére lel, és friss energiával töltekezhet fel.A turistaházhoz közel számos érdekes gyalogos és kerékpáros út, kilátótorony, emlékfa, szikla, várrom található, valamint egy uszoda is. Sportolhatunk, csodálhatjuk a gyönyörű természetet és meglátogathatunk emlékhelyeket. Az erdőben rengeteg gomba és bogyósgyümölcs van.
További információk érdekes helyekről és útvonalakról rendelkezésre állnak a túristaházban.Mintegy 4 km-re a kék jelzésen, mely a turistaház mellett halad el. Az út gyönyörű kilátást biztosít a tipikus valašská-i vidékre – vegyes erdőkre, rétekre és legelőkre. A falu központjában harangjáték áll, mely tíz dallamot játszik.
A haranglábhoz közel felüdülhetünk a Ranč U Zvonu étteremben.
A falu központjában az Istvánról, Magyarország királyáról elnevezett templom található, melyet 1787-ben építettek. A közelben van egy 450 éves fa – Kobzova lipa (Kobzova hárs). Sok történet szól erről a fáról. Az egyik arról szól, hogy Csehország magyar megtámadásakor a helybeliek ebben a fában kerestek menedéket, és így megmenekültek.
Antarik Túristaház