Rooter Kft.

Cégünk 2001 év elején alakult Nagykanizsán. Munkatársaink szoftver és web fejlesztéssel foglalkoztak. Megalakulásunktól kezdve arra törekszünk, hogy minél több pénzt keressünk. 🙂 Az a meggyőződésünk, hogy ezt úgy lehet megtenni ha minden vásárlonk, ujra meg ujra visszatér vásárolni hozzánk, azért mert elégedett velünk és a szolgáltatásainkkal.
Persze hibátlanok mi sem vagyunk de igyekszünk.

A komplett megoldásokat szállítását tudjuk biztosítani ügyfeleinknek a hardveres és a szoftveres kivitelezésben egyaránt. Ezáltal ügyfeleink elkerülik a garanciális és nem összeillő dolgok kerülő útjait..

Ügyfeleinknek megteremtjük a földrajzi elhelyezkedésének és technikai igényeinek legmegfelelőbb Internet kapcsolatot.
(Természetesen anyagi szempontokat is figyelembe véve)
Igényeinek megfelelően egy vagy egyszerre több számítógépét is rákapcsoljuk az Internetre.
Az Internetre kapcsolt számítógépeket és azok információit, megvédjük az internetes támadásoktól, feladatra szabott tűzfal rendszereink egyikével az Ön választása alapján.
Megtervezzük cégének internetes megjelenését és regisztráljuk az ehhez szükséges domain neveket.
Fenntartjuk a domain nevet és webtárhelyet biztosítunk elkészített lapjaihoz. Gondoskodunk lapjainak megtalálhatóságáról, regisztráljuk azokat internetes keresőkben.
Munkájához komplett számítógép konfigurációkat tudunk ajánlani már letesztelt alkatrész összeállításokban melyek közül kedvére válogathat, minden feladathoz.
Számítógépeinkhez illetve hálózatainkhoz kereskedelmi szoftverek telepítését, beszerzését is vállaljuk, illetve igényei alapján egyedileg szoftvereket fejlesztünk. Az egyedi szoftver használata biztosítja a teljes mértékű testre szabást és hogy rendszere azt a feladatot végzi el amit Ön kitalált a szoftver megrendelésekor.
Címünk: 8800, Nagykanizsa, Bajcsy-Zs. 100.
Rooter Kft.