Túraindex: Látnivalók a Kárpát-Medencében

Összegyűjtöttük a Kárpát-Medence látnivalóit! Egy egész csapat dolgozott azon, hogy létrehozzuk Magyarország turisztikai célpontjainak legrészletesebb adatbázisát. Tartalmaink legnagyobb része a Wikipédián és az interneten szabadon elérhető tartalmak gondos válogatása után került bele a rendszerünkbe, de számos sehol máshol nem található érdekes látnivalót is listázunk.

Az adatbázis folyamatos bővítése érdekében a nehéz kezdet után is fontosnak tartottuk a folyamatos fejlesztést és az adatbázisunk naprakészen tartását, ezért állandóan keressük az új turisztikai célpontokat, szállásokat és kirándulási útvonalakat. A túraindex ezért egy dinamikusan fejlődő teljesen egyedülálló magyarországi turista célpontok adatbázisát megjelenítő intuitív felület.

Amennyiben szeretnél megjelenni oldalunkon, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A megjelenés ingyenes, de lehetőség van kiemelt helyen való szereplésre is, ami több látogatót és hatékonyabb megjelenést biztosít minimális ráfordítással.
Túraindex: Látnivalók a Kárpát-Medencében