Városnéző sétahajózás a Dunán

A budapesti városnézés során kihagyhatatlan program egy hajókirándulás a Dunán ahol a lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetünk.
Nem kérdés, hogy Budapest a Dunáról mutatja legszebb arcát. Kiváló földrajzi fekvésének köszönhetően a Dunán ringatózva egyszerre érezhetjük a természet, a budai hegyek és a nagyváros közelségét.
Budapest páratlan, hiszen, hogy nincs még egy ilyen ragyogóan kivilágított főváros Európában, melynek nevezetességeit a várost kettészelő folyóról lehetne megtekinteni. Van is egy erre utaló nóta a 60-as évekből: „…látta-e már Budapestet éjjel?” A kivilágított város egy halkan suhanó vízi limuzinról szemlélve garantáltan felejthetetlen élményt nyújt külföldieknek és magyaroknak egyaránt. Töltsön el egy hajókirándulást Budapesten kedvesével, barátaival, családjával, illetve meghívott vendégeivel. Ne aggódjon, itt garantáltan nem marad le a látványosságokról. Készíttessen egy fotót saját magáról háttérben a Parlamenttel, vagy a Budai Várról, a Gellérthegyről, esetleg a híres egyetemi épületekről. Tekintse meg az ezerarcú dunai hidakat testközelből, a fejlődő kulturális központot a Nemzeti Színházzal és a Művészetek Palotájával. Ha a hajóút során megállna egy sétára, ne habozzon, mindössze annyit kell eldöntenie, hogy melyik kikötőnél szeretne kiszállni. Budapest zöld oázisában a Margitszigeten, vagy a Várkerülettől néhány lépésre lévő Batthyány téren pihenhet meg, de ha kedve tartja az épp fejlődő szabadidős és kulturális központot, a CET-et is választhatja állomásként.
Városnéző sétahajózás a Dunán