Dr. Páczai Anita szülész-nőgyógyász – Budapest V.

Foglalkozom méhnyakrákszűréssel, ultrahangvizsgálattal, hüvelyi fertőzések diagnosztikájával és kezelésével, sürgősségi fogamzásgátlással, spirál felhelyezésével, vérzészavarokkal, menstruációs problémák kezelésével, családtervezési tanácsadással, stb. Szakmám szívemhez legközelebb álló területei a meddőségi problémák, a policisztás ovárium szindróma és egyéb endokrinológiai betegségek és a hiszteroszkópos és laparoszkópos műtéti eljárások. Jól felszerelt rendelő, legkorszerűbb technikai berendezések, egyszer használatos eszközök, kellemes környezet.
A terhesgondozás feladata a kismama és fejlődő magzatának szoros nyomonkövetése, egészségi állapotuk vizsgálata, tanácsadás és felkészítés az anyaságra.
Szüléskor jól felszerelt, alternatív lehetőségeket is felvonultató (kádban vajúdás, bordásfal, gumilabda, szülőszék, modern szülőágyak, franciaágy a szülés utáni meghitt családi együttlétre az újszülöttel), ízlésesen berendezett szülőszobákban hozhatják életre gyermeküket. A szülés utáni kórházi tartózkodás idejére egyágyas kórtermek is rendelkezésre állnak.
Dr. Páczai Anita szülész-nőgyógyász – Budapest V.