Budafer Zrt.

Társaságunk az 1990-ben történt alapítása óta, több szervezeti változást követően a magyar acélpiac szerves részévé vált. Az ország több pontján, nagykereskedelmi egységeinknél, a partnereink igényeinek minél szélesebb körű kielégítése céljából, az elmúlt években jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre, 36.000 négyzetméterre bővítve fedett raktárkapacitásunkat.

Ezen erőfeszítéseink eredményeként, széles profil- és méretválasztékot biztosító, valamint a gyártási ciklusokból adódó részleges piaci hiányok kialakulását mérséklő, zárt raktárakban tárolt készlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Különös figyelmet fordítunk az állandó kínálatunkat meghaladó megrendelések rövid határidővel történő teljesítésére, stabil külföldi és belföldi szállítói háttér segítségével.

Igazodva a piac mind szigorúbb követelményeihez nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy első osztályú termékkel, versenyképes áron legyünk jelen a piacon. E cél érdekében törekszünk, hogy beszállítóink között minél nagyobb számban legyenek megtalálhatók a nagy múltú, kiváló minőségű terméket előállító, minőségirányítási rendszerrel rendelkező gyártóművek. Az általunk forgalmazott áruk túlnyomó többsége ily módon a gyártóval kötött közvetlen szállítási szerződés alapján kerül leszállítása. Cégünknél öt éve bevezetésre került az ISO minőségirányítási rendszer, melyet a DNV tanúsít évente, az MSZ EN ISO 9001: 2000 szerint, garantálva az állandó minőséget.

Kiválóan felkészült szakember gárdánk a változó piaci körülmények ismeretében gyorsan, udvariasan elégíti ki Vásárlóink igényeit a 12-14 ezer tonnás raktárkészletünkből, illetve az azt meghaladó igények esetén a hazai és külföldi szerződéses partnereinktől rövid határidővel történő beszerzéséből.

Telepeink, külön megállapodás alapján vállalják az Ön által megvásárolt acéltermék méretre szabását és a megadott címre történő kiszállítását is.
Budafer Zrt.