Webhosting és domainregisztráció

A V.I.P. Solutions Kft. a Magyarországon jól ismert VIPmail, VIPdsl és Citromail üzemeltetõje, olyan cégek kiemelt partnere, mint a Sanoma Rt. és Index.hu Rt.
Cégünk kizárólag magas rendelkezésre álló, több százezres felhasználószámú rendszereket szállít ügyfeleinek.Professzionális szerver megoldások a webtárhelytől a komplett szerverbérlésig.
Domainregisztráció gyorsan, kedvezményes áron!Elindítottuk virtuális szerver szolgáltatásunkat. Elérhető arany, ezüst és bronz csomagokban, bövítési lehetőségekkel, választható linux operációs rendszerekkel.Mi is valójában a Virtuális szerver azaz VPS szolgáltatás?A virtuális szerver másnéven VPS, (Virtual Private Server) nevéből adódóan nem egy fizikai szerver, hanem egy valós, nagyteljesítményű szervergép egy részét jelenti. Eszerint a megrendelő a szerver erőforrásainak egy bizonyos hányadát használhatja úgy hogy teljesítménye, teljessége tekintetében semmiben nem különbözik egy dedikált szervertől.A virtuális szerver nem összekeverendő webhosting szolgáltatásunkkal bár akár annak is használható. VPS szolgáltatásunk keretében előfizetőnek a szerverhez teljes hozzáférést (root jogot) biztosítunk, mely segítségével saját maga alakíthatja ki, telepítheti a szükséges működési környezetet.A virtualizáció esetünkben mobilitást, könnyű kezelhetőséget és költséghatékonyságot jelent, hiszen nincs szükség súlyos összegeket költeni hardwarre, karbantartásra, szerverhostingra, felügyeletre. Csomagjainkat a könnyű skálázhatóság, kiváló ár/érték arány, rugalmasság és a felhasználói igények minél szélesebb lefedése ihlette.

Webhosting és domainregisztráció