MedMax- Orvosi programokról- orvosi szemmel

A ProFix 1997 tavaszán jelent meg – elsőként a háziorvosi piacon – grafikus felületű programjával, a ProDoki Plus családorvosi szoftver Windows-ra épülő változatával, mely akkor új fejezetet nyitott e területen. Az eltelt 13 év alatt országosan már több mint 1000 orvos elismerését vívta ki. Az ő munkájukat ma már programunk segíti a mindennapokban, ezzel a ProDoki Plus az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb orvosi rendszer lett.
Valljuk, a siker titka az, hogy megkockáztatjuk a nem szokványos gondolatokat. 2007-ben egy nem mindennapi ábránddal kezdődött a MedMax története is. Egy olyan rendszerről fantáziáltunk, amely alapjaiban könnyíti majd meg a háziorvosi rendelés során a leggyakrabban előforduló és a legfontosabb tevékenységek használatát.
A célunk az volt, hogy a legfrissebb hardver- és szoftverfejlesztéseket kihasználva az elmúlt évtized legjelentősebb változását hajtsuk végre az alapellátási rendszerek területén. Ennek az eredménye a MedMax lett, amely az eddigi háziorvosi programok által kínált lehetőségek újjászületését hordozza magában. A MedMax program azon felnőtt, gyermek és vegyes praxisoknak készült, akik a maximális szakmai és szakértői támogatással a minőségi és biztonságos munkát helyezik előtérbe.
MedMax- Orvosi programokról- orvosi szemmel