WorldVentures – Álomutak klubtagság

Oldalam a WorldVentures álomutak klubtagságot népszerűsíti.
A WorldVentures egy globális méretű, szédítő tempóban fejlődő álomutazás klubtagság, ami már most 650-féle előre szervezett álomvakációt kínál (pl. üdülések, városlátogatások, luxus hajóutak, sportrendezvények, stb.), továbbá hozzáférést biztosít több mint 60.000 különböző szálloda és luxusüdülő apartman kínálatához.

A WorldVentures független képviselőkön keresztül értékesíti az álomutak klubtagságot, ami azt jelenti, hogy klubtaggá válni csak egy másik klubtagon/képviselőn keresztül lehet.

A klubtagságba beletartoznak a regisztrált klubtag, annak házastársa vagy élettársa + a gyerekek 21 év alatt, + egy vendég. Rájuk is érvényes a klubtag kedvezménye.

Szlogenünk: 5*****-os vakációk 2**-os áron!

Hogyan tud a WorldVentures ilyen kedvező árú utakat kínálni?

A vásárlóerő és az alkupozíció a klubtagok számából ered. 2011. elején már túl van a 21.000.000-n az eddigi regisztrált tagok száma, ebből kb. 120.000 független képviselő, akik 600.000 utazáson vettek részt.

Az “Álomvakációk” és az utazások száma egyenesen arányos a klubtagok számának növekedésével és így egyre kedvezőbb árakat is kínálhatunk. A klubtagság arra ad lehetőséget, hogy a normál kiskereskedelmi árak helyett, sokkal kedvezőbb nagyker áron tudjunk utazni.
WorldVentures – Álomutak klubtagság