Hotel Szeleta – Lillafüred

Hotel Szeleta
A Hotel a Bükki Nemzeti Parkba, Lillafüred mellett, Miskolc – Alsóhámorban van. A szálloda 3 épületből áll, melyet körbevesz a Szinva patak halk csobogása, a Bükk kellemes levegője és a csodálatos erdő. Szállás kedvezményesen, akciós áron!
Ideális a természet barátoknak, mert a közelben sok nevezetesség és látnivaló van, például a Lillafüredi Erdei vasút, Szeleta barlang, Szt.István Cseppkőbarlang, Hámori tó, Szinva Patak vízesés (lillafüredi vízesés), lillafüredi pisztrángtelep, Miskolci Állatkert, melyek akár gyalogosan is elérhetőek. A miskolctapolcai Barlangfürdő, a Diósgyőri Vár, a bánkúti sícentrum és más nevezetességek pár perces autózással, vagy tömegközlekedéssel is megközelíthetőek.
A kétágyas szobáink előszobából, fürdőszobából és hálószobából állnak. A szobákban összetolt ágyak, beépített bútorok, íróasztal, szék, állóventilátor, TV, minibár, telefon, zuhanykabinnal, WC-vel ellátott fürdőszoba várja a vendégeket. Részben erkélyesek, és többségükben biztosított a WiFi Internet hálózat is.
Lehetőség van 1 vendégágy, illetve 1, maximum 2 babaágy elhelyezésére.
Szobáink nem dohányzóak, de amennyiben előre jelzik, erkélyes szobát biztosítunk, ha még lehetséges.
A szobákat 14:00 órától lehet elfoglalni és 11:00 óráig kell elhagyni.
Hotel Szeleta – Lillafüred