Akciós pénztárgép

Pénztárgép, digitális mérleg, hőpapír termékek verhetetlen áron, ingyenes kiszállítással! Új akciók, kedvezmények, pénztárgépek széles választékban. Vásároljon online webáruházunkból!Pénztárgép áraink tartalmazzák az üzembehelyezés és kiszállítás díját !
Minden pénztárgépet fel kell programoznunk a felhasználó adataival, üzemeltető nevével,üzembehelyezés címével. Ezeket az információkat, APEH adatközlő lapon jelentenie kell a szervíznek az APEH felé. Nálunk a pénztárgép árak ezeknek a munkáknak a díját is tartalmazza, a szállítási költséggel együtt. Önnek a megjelenő áron felül nem kell többet fizetnie! Ha más pénztárgép forgalmazók áraival hasonlítja össze a mi árainkat, máshol az esetek jelentős részében az üzembehelyezés és szállítás költségével is számolnia kell!Ha Ön HASZNÁLT pénztárgép vásárlásán gondolkodik …
Érdemes tudni, hogy a pénztárgép átírását a régi tulajdonos nevéről az új tulajdonos nevére APEH engedéllyel rendelkező szakszervizzel kell elvégeztetni, aki 15 napon belül a változásról értesíti az adóhivatalt. Tulajdonosváltáskor a pénztárgépben a hatályos jogszabályok szerint ki kell cserélni a feketedobozt(adómemóriát). Ez géptípusonként 20.000–25.000Ft költséget jelent, amit mindenképpen hozzá kell számolni a gép vételárához! Az APEH rendszeresen vonja meg a használati engedélyét a régebbi pénztárgépeknek, ezért annak is célszerű utána járni, vajon átírható-e még egyáltalán a kiszemelt gép. Mérlegeljen, vajon megéri a használt pénztárgép, ha nálunk már 51.990Ft-ért új, beüzemelt, rejtett költségek nélküli pénztárgépet vásárolhat?!
Akciós pénztárgép