Pónilovarda – Póni / Lovaglás / Lovarda / Bértartás

Póni lovardánkban lehetőség van futószáras lovaglásra, osztálylovaglásra és haladók részére egyedi edzésekre is. Az oktatás útlevéllel rendelkező sport pónikon / sportlovakon történik, így a teljesen kezdő szinttől egészen a versenyekre történő felkészítésig tudunk edzéseket vállalni póni lovainkon. Felkészültségi szinttől függően póni lovainkkal lehetőség van póni versenyeken történő részvételre egyedi díjazás ellenében. Versenyre történő felkészítést saját lóval is vállalunk. A lovasokkal szakképzett edzők foglalkoznak.

A lovaglás során póni lovainkon kobak viselete kötelező, melyet 48-56-os méretben helyben tudunk biztosítani. 18 éven aluliak csak szülői nyilatkozat aláírása után ülhetnek lóra. Lovardánkban minden lóra ülő személy a lovaglás időtartama alatt balesetbiztosítással rendelkezik. Kisgyermekek oktatását kizárólag akkor vállaljuk, ha a gyermek biztonsággal meg tudja különböztetni jobb és bal kezét, illetve rendelkezik a ló hátán való üléshez szükséges egyensúlyérzékkel. Azok számára, akik ezeknek a követelményeknek nem felelnek meg, lehetőség van póni lovainkon sétalovaglásra.

Igény szerint az 5 perces sétalovagláshoz kapcsolódik egy 15 perces foglalkozás, mely során a gyerekeket megismertetjük a lovakkal való bánásmóddal és a lovak ápolásával.
Pónilovarda – Póni / Lovaglás / Lovarda / Bértartás