LUPOVICI ÜGYVÉDI IRODA

Az Ügyvédi Irodát Dr. Lupovici Jack ügyvéd alapította. Tevékenységünk középpontjában az ingatlanjog, a társasági jog, a kereskedelmi jog, a szerződési jog és a büntetőjog áll, ugyanakkor széleskörű szakmai ismeretekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk a munkajog és kártérítési jog területén is.

Ügyfélkörünkben megtalálhatóak magánszemélyek, jogi személyek, társasházak, magyar és nemzetközi gazdasági társaságok. Az Ügyvédi Iroda több szervezet részére nyújt jogi szolgáltatásokat tartós megbízás keretében.

Legfőbb jellemvonásunk a nagyfokú rugalmasság, az ügyek gyors és hatékony megoldása a viszonylagosan alacsony díjazás ellenében. Az Ügyvédi Iroda valamennyi munkatársa mind a jogi tanácsadás, mind pedig a perbeli képviselet terén kellő szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ügyvédi Irodánk célja a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, ennek során törekszünk a jogi feladatok ügyfélközpontú megközelítésére, a felmerülő lehetőségek közérthető ismertetésére, a döntésben való segítségnyújtásra és az ügyek minél egyszerűbb módon történő megoldására, emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szakmai értékek elsődlegessége mellett Ügyvédi Irodánk munkastílusát tekintve ne legyen merev. Olyan teljes körű megoldásokat adunk, amelyek ügyfeleinknek kézzel fogható előnyöket jelentenek, hasznot hoznak, vagy éppen megvédik őket a jelentős veszteségektől.

Az Ügyvédi Iroda rendelkezik a külföldi ügyfelek megbízásainak teljesítéséhez szükséges idegen nyelvtudással is. Az Ügyvédi Iroda kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik olyan külföldi ügyvédi irodákkal, amelyek az adott országban magas színvonalú, rugalmas és az ügyfelek igényeihez alkalmazkodó szolgáltatást képesek nyújtani. Így Ügyvédi Irodánk képes több országban megvalósítandó nemzetközi tranzakciók lebonyolítására is.

Dr. Lupovici Jack, az Ügyvédi Iroda alapítója és vezetője a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát. A gyakornoki évek után teljesítette a jogi szakvizsgát, öt nyelven tárgyalási szintű nyelvtudással rendelkezik.
LUPOVICI ÜGYVÉDI IRODA