Openhouse Tatabánya

Openhouse Tatabánya
Az Openhouse Tatabánya fő működési területe új és használt ingatlanok közvetítése, menedzselése, valamint ingatlanvásárlással kapcsolatos pénzügyi tanácsadás, hitelügyintézés, projektfinanszírozás teljes körű, megbízható, diszkrét, gyors ügyintézéssel. Munkatársaink folyamatos képzéseken vesznek részt, célunk a kiváló, naprakész kiszolgálás. Számunkra a legfontosabb az ÜGYFÉL, törekszünk az elégedettség megszerzésére, és annak megtartására, igyekszünk munkánkat úgy végezni, hogy ügyfeleink visszatérjenek hozzánk, és ajánljanak másoknak is bennünket. Folyamatosan bővülő adatbázissal rendelkezünk mind a keresés, mind a kínálat terén. Irodánk – a lehetőségekhez mérten – a potenciális vevőjelölteket megszűri, megismeri pontos igényüket, tájékoztatja Őket az adott ingatlanról, illetve az ingatlan környezetéről, infrastrukturális helyzetéről.

Amennyiben:

  • Ön INGATLANT KÍVÁN ELADNI, kérjük, elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, és tiszteljen meg megbízásával!
  • Ön INGATLANT KERES, vagy már egy ideje keres, csak nem talált, ne csüggedjen, küldje el hozzánk igényét, és mi felkutatjuk Önnek a megfelelőt!

Reméljük, Önöket is mihamarabb elégedett partnereink között üdvözölhetjük!
SZOLGÁLTATÁSAINK:

  • adásvételi-, bérleti szerződéshez segítségnyújtás /ügyvédi ellenjegyzés, földhivatali ügyintézés/
  • pénzügyi tanácsadás befektetési-, lakás- és egyéb hitel ügyekben, hogy megvalósítsa álmait.
  • ingatlanközvetítés, -menedzselés, hogy eladja vagy megvásárolja ingatlanját
  • ingatlan felmérése, értékbecslés, hogy reális árat megismerhesse

EXKLUSIV ajánlatunkat tekintse meg a HÍREK menüpont alatt !!!!!