Üvegterasz Kft. Kis és nagykereskedés

Az ÜVEGTERASZ Kft. a legmodernebb technológiával, Magyarországon egyedülálló megoldást nyújt erkélyek, teraszok és télikertek beüvegezéséhez, mely sok éves szakmai tapasztalatra épült. E rendkívül praktikus és különleges rendszer robbanásszerűen hódít Európa számos országában. Ügyfeleink részére teljes körű kiszolgálással állunk rendelkezésre az ország egész területén – a felméréstől kezdve a kivitelezésig – szakmailag maximálisan felkészült, tapasztalt munkatársainkkal.
A legmagasabb minőséget képviselő üveg és a hozzá kapcsolódó anyagok és szerelvények kereskedelmének széles skáláját nyújtjuk. Üzletpolitikánk a kiváló minőségre, a gyorsaságra, a megbízhatóságra és a rugalmasságra épül. Sikerünk legfőbb bizonyítéka Megrendelőink elégedettsége. Válassza Ön is a tökéletes megoldást és használja teraszát minden évszakban!
E rendkívül praktikus és különleges rendszer alkalmazása biztosítja otthona természettel való találkozását, illetve a kettő esztétikus elválasztását. Így környezete varázslatossá és izgalmassá válik. Lakóépületek (panelházak), szállodák, kávézók, cukrászdák, teraszok, stb., bármilyen épületre alkalmazható praktikus, modern rendszer.
• Időjárástól és évszaktól függetlenül használható terasz,
• Maximális térkihasználás,
• Zavaró keretek(osztások) nélküli tökéletes kilátás,
• A befelé nyíló üveglapok tisztítása rendkívül egyszerű.

Üvegterasz Kft. Kis és nagykereskedés