Téglacentrum – építőanyag kereskedés

Téglacentrum Kft. – Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja.
Cégünk szolgáltatásai között – talán az egyik legfontosabbként – szerepel, a tervrajzok alapján történő anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk.
A nálunk megvásárolt termékek házhozszállításáról gondoskodunk. Nagyobb tétel esetén a házhozszállítás költségeit átvállaljuk, így akár megspórolhatja a magas szállítási költségeket, az építőanyag ingyen kerülhet ki az építkezés helyszínére.
2008-as év elején megnyitottuk fürdőszoba szalonunkat, ahol új szolgáltatásként bevezettük – fürdőszoba tervrajza alapján – számítógépes látványtervek készítését, 3 dimenzióban. Amennyiben a termékeket nálunk vásárolja a 3D tervrajz elkészítése teljesen ingyenes.
Szeretné megvásárolni a termékeket az éppen érvényben lévő akciós áron vagy éppen áremelés előtt, de nincs módja az építőanyag tárolására? Fizesse be a termékeket irodánkban, a tárolásról – az Ön által megadott szállítási időpontig – mi gondoskodunk.
Téglacentrum – építőanyag kereskedés