Infra szaunakabinok forgalmazása

Exkluzív német gyártmányú hagyományos finn típusú és infra szauna kabinok kizárólagos magyarországi forgalmazása. RUKU szaunakabin – több európai szabadalmi védjeggyel ellátott szaunák: RUKU Isoholz többkamrás szigetelőrendszer szabadalmaztatott rétegrend, a világon egyedülálló szigetelőrendszer, melyre a gyártó 30 év szerkezeti garanciát vállal. Energiatakarékos, antiallergén, hőmérséklet és nedvességtűrő, kémiai kezelés nélkül is rothadás és penészedésmentes felületet biztosít.
RUKU infrakabinok – falfelületfűtéssel, európai szabadalom. A szauna fal fő elemei: fűtőrész mely egyenletesen a falba kerül beépítésre, szellőzőrész, elektromos részek valamint a RUKU Isoholz elemek, valamennyi magas minőségű, egyedi előállításban. A kabinelemek karbantartást nem igényelnek.
A fűtőelemek földelt fűtőszálakból, reflekciós falból és kétrétegű szigetelésből állnak.Ezek a fűtőelemek nagy felületről sugározva egyenletesen sugározzák az infrasugarakat, égésveszély kizárva, elektroszmog mentesen. Teljes körű tervezés és kivitelezés.
Infra szaunakabinok forgalmazása