www.rangerklub.hu

A klubélet élénk, végeláthatatlan a közös találkozók, túrák, fesztiválok száma. A júliusi off-road fesztivál társszervezői voltunk – egy családias, vidám hangulatú rendezvény volt Kecelen. Motorosok, quadosok és autósok mérték össze a tudásukat a versenyeken, megkoronázva a közel sem egyszerű szinkronversennyel, sárgyorsulással, vakvezetéssel… Reméljük, hogy jövőre is részesei lehetünk ennek a rendezvénynek.
Emellett minden évszaknak megszervezzük az aktuális találkozóját – ilyenkor barangolunk a hegyek között, vagy épp dimbes-dombos területeken szántunk végig; élvezzük az autónk adta lehetőségeket – volt, hogy turista-vonalakon kalandoztunk keresztül. Esténként bográcsozás keretében osztjuk meg egymással eddigi tapasztalatainkat, szerelőszámokat cserélünk és mindenki megmutatja, neki mekkora – a horpadás az autóján.
A szállásoktól függően van, hogy sátrazunk, vagy turistaszállókban pihenünk meg, de mindig úgy alakítjuk a programot, hogy családok is részt vehessenek rajta. Figyelünk a gyerekek biztonságára – olyan tereptúrákat szervezünk, ami nem röpködteti az autót és mindig biztosított az elegendő pihenés és kellemes légkör.
www.rangerklub.hu