Kompresszor, csavarkompresszor, dugattyús kompresszor forgalmazás, szerviz

Kompresszor értékesítés és szerviz. FIAC ipari dugattyús kompresszor és csavarkompresszor, FASCO, BOSTITCH szegező és kapcsozó, ANI festékszóró.

A berendezések, mint például a kompresszorok és tartozékaik részletes műszaki adatokkal, típusszámok szerinti csoportosításban is megtalálhatók, így könnyen kiválasztható a megfelelő teljesítménykategória, ill. kompresszor típus. Természetesen ehhez szükséges a jól felépített kínálat, amely a dugattyús kompresszoroktól a nagy teljesítményű csavarkompresszorokig terjed.

Fő profilunk a magas minőségű dugattyús- és csavarkompresszorok valamint az ezekhez kapcsolódó utókezelő berendezések – szárítók, szűrők, légtartályok forgalmazása, továbbá levegős hálózatok kiépítése. Termékkínálatunkban kiemelt helyet foglalnak el a sűrített levegővel működő kapcsozók és szegezők, illetve egyéb levegős szerszámok és tartozékok, melyeket széles körben használnak az ipar számos területén. Valamennyi általunk forgalmazott termék megbízható, nemzetközi szinten elismert gyártótól származik. Magas raktárkészlettel, teljes körű szervizhálózattal és jól képzett szakemberekkel állunk partnereink rendelkezésére budapesti telephelyünkön valamint viszonteladóink, képviselőink és szerviz szakembereink az ország egész területén. Cégünk termékei széles körben képviseltetik magukat a a következő szakterületeken: asztalosipar, autóipar, bútoripar, élelmiszeripar, építő ipar, fémipar, gépgyártás, kozmetikai ipar, nyomdaipar, vegyipar és sok más egyéb területen.Kompresszor, csavarkompresszor, dugattyús kompresszor forgalmazás, szerviz