Dallos Tiffany – Ésszerű Ólomüvegezés

Dallos Tiffany – Ésszerű Ólomüvegezés
Elkészült és beélesítettük a rendszert

Mire való ez? A Dallos Tiffany – Ésszerű Ólomüvegezés rendszer célja az ólomüvegek és Tiffany üvegek kiválasztásának és megszerzésének nagymértékű megkönnyítése.

A rendszer segítségével megszűnnek a földrajzi korlátok, az időbeni kötöttségek. Továbbá jelentős megtakarítást élvezhet azáltal, hogy félretettünk minden olyan hagyományosan kötelezőnek tartott kiegészítő tevékenységet, melyek valójában feleslegesek, de nagy mértékű kötöttséget és költségnövekedést okoznak.

Ilyen tényezők a személyes találkozók és egyedi tervezés. A találkozók helyett, az időbeni kötöttségek nélküli böngészést ajánljuk, virtuális bemutatótermünkben. Az olykor túlértékelt egyedi tervezést, bőséges mintaválasztékkal és az előre kidolgozott tervek professzionális átalakításával helyettesítjük. Így Önnek nem egy-két egyedi tervből kell választania, hanem széles kínálatból válogathat, miközben tájékoztató áraink segítségével előre fogalmat alkothat a várható költségekről.

A rendszer lényeges eleme a kiszámíthatóságot garantáló látványterv készítés, melyhez néhány kattintással Ön választja ki a megfelelő anyagokat és színeket. Az interneten történő teljes ügyintézés és házhozszállítás ledönti a földrajzi korlátokat és időbeni kötöttségeket.

Avagy eljönne Debrecenből Budapestre munkaidőben, hogy azonnal válasszon és megrendeljen egy Tiffany üveget, amélyért még egyszer ide kell jönnie, hogy hazavigye? Nem gondolom hogy ez a járható út, mondjuk két darab bútorüveg megszerzésére. Ehelyett otthonról intézheti fáradtság és kötöttség nélkül.

Dallos Péter
Dallos Tiffany – Ésszerű Ólomüvegezés
Dallos Tiffany – Ésszerű Ólomüvegezés