Balatoni Infó

Célunk, hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódási lehetőséget Balatonon. Ennek megfelelően igyekeztünk széles tartalmat biztosítani mind látogatóinknak, mind üzleti partnereinknek.

Megtalálható az oldalon: szálláshelyek, utazási ajánlatok, szórakozóhelyek, disco, casino, kávézó, pub, éttermek, pizzériák, mozik, színházak, kiállítások, kirándulás, látnivalók, programok, koncertek, fesztiválok, rendezvények, szabadidő központok, sport, fürdők.

Elsősorban a 14-70 éves korosztálynak kívánunk egy át fogó szolgáltatást nyújtani, hogy különösebb utánjárás nélkül, minden lehetőségről egy helyen tudjanak tájékozódni, legyen az egy kellemes hétvége, vagy egy hosszabb nyaralás, egy könnyed fürdőzés, egy óra sport, egy színházi előadás, egy mozi, egy kiállítás, egy vacsora, egy koncert, egy hangulatos szórakozás. Tematikájában az oldal egy rendszeresen frissülő hírbázisra épül, mely alapjaiban a partnereinktől kapott PR, vagy infócikkekből áll, kiegészülve saját híranyagainkkal.

Olyan cégeknek, szolgáltatóknak is ajánljuk oldalunkat, akik szívesen mutatják be magukat, termékeiket, szolgáltatásaikat Közösségi Portálunkon.

Balatoni Infó