Közvetlen tengerparti apatmanok kiadók Horvátországban

Apartmanok kiadók a horvátországi Crikvenica mellett

A horvátországi Selce tengerpartján található a két, egymás mellett elhelyezkedő összkomfortos, új építésű kiadó apartman. Az egyenként 40m2 tengerre néző teraszos lakásokban minden megtalálható ami a kényelmes nyaraláshoz szükséges:

Tv
Nagyméretű hűtő fagyasztóval
Főzőlap
Mikrohullámú sütő
Edények, tányérok, evőeszközök, poharak
Légkondicionálló

Apartmanonként 4+1 személy fér el kényelmesen. A hálószobában egy franciaágy, míg a nappaliban egy kihúzható kétszemélyes kanapé található. Mindkét apartman pótágyazható a lakásokban található matracok segítségével. A tengerre néző nagyméretű teraszoknak köszönhetően lehetőség van a pihenés mellet az étkezésekre is.

A Kvarner-öböl nyaralófaluinak egyike Selce, amely egy védett öböl partján található. Crikvenicával szinte egybeépűlt, így akár gyalog is kényelmesen elérhető. Mivel Crikvenica kb. 15 km hosszú, és 2 km széles, az egész város egy tengerpartnak mondható.

Crikvenicán homokos strand is található, ahol a kisgyermekesek is élvezhetik a nyaralást, a parton pedig szinte bárhol találunk fürdőzésre alkalmas Horvátországra jellemző kavicsos strandokat. A két helységet összekötő árnyas tengerparti sétány kiváló görkorcsolya- ill. kocogóterep. A környéken színvonalas vendéglátóhelyek, csónakkikötő és sportolásra kialakított közterek, sportpályák (tenisz, minigolf) találhatóak

Közvetlen tengerparti apatmanok kiadók Horvátországban