Ablakjavítás, ablaszigetelés, üvegcsere, résszellző szerelés Budapesten és vonzás körzetében

Cégünk fő tevékenysége régi nyílászárók cseréje új műanyag ablakokra és ajtókra, viszont a megnövekedett megkeresések miatt bővítettük szolgáltatásainkat az alábbiakkal:

-Műanyag ablakjavítás, fa ablakjavítás, thermoüvegcsere, ablakátalakítás:

Rengeteg megkeresés érkezett hozzánk az utóbbi években azzal az indokkal, hogy a már beszerelt új műanyag nyílászárót legyártó cég nem reagál (és esetleg már meg is szűnt ) az azóta felmerülő garanciális problémákra, illetve régebben kivitelezett vagy akár viszonylag új faablakok, ajtók záródási, szigetelési gondjai miatt.

Ezen eseteket tudjuk gyors határidővel, garanciával vállalni, legyen szó üvegcseréről, működési rendellenességről, gumik cseréjéről vagy akár a vasalatok meghibásodása miatt keletkező záródási-akadási problémáról.

-Ablakszigetelés:

Nem minden, de viszonylag sok olyan eset van, amikor nem érdemes a régi faablakokat és ajtókat kicserélni, mert jó hő és hangszigetelési eredményeket lehet elérni a bemarásos technológiával elhelyezett Svéd típusú szilikon gumival.

Ennek eldöntésében, kivitelezésében és tanácsadásában tudunk segíteni.

Ez egy költségtakarékos megoldás, viszont nem lehet olyan hő- és hangszigetelési eredményeket elérni mit egy új fa vagy műanyag ablakcserével!

-Aereco résszellőző, légbevezető szerelés:

Két esetben tanácsos, illetve kötelező résszellőzőt szereltetni ablakainkba:

A nyílászárók cseréje után a megnövekedett páratartalom és annak a hideg, hőszigeteléssel nem rendelkező falakon, való lecsapódása miatt keletkező penész megakadályozására, csökkentésére és megszüntetésére alkalmazzuk az utólagosan is beszerelhető Aereco márkájú résszellőzőt és légbevezetőt.
A másik eset amikor a gázszolgáltató előírja és kötelezővé teszi, a nagy légzárással rendelkező ablakok esetében a résszellőző beépítését.

Ablakjavítás, ablaszigetelés, üvegcsere, résszellző szerelés Budapesten és vonzás körzetében