MDInformatika

Cégünket 2002-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy mikro, kis és középvállalkozások számára a vállatirányításban és az interneten való megjelenésben is magasfokú segítséget adjunk elérhető árakon!
Vállalatirányítási rendszereink elsődleges célja, hogy megrendelőink speciális, egyedi gyártási, raktározási, logisztikai, számlázási, könyvelési, és iratkezelési folyamatait összefoglalva a vállalat irányítását integrálva egy rendszerben tudják kezelni.
Ezen rendszerek naprakész adatok szolgáltatásával segítik a termelési, készletezési hatékonyság növelését és a vállalkozás jövedelmezőbbé tételét, miközben fontos része a veők kiszolgálásának támogatása.
Segítségével az irodák egy a mindennapi használatban könnyen kezelhető rendszert kapnak a képződő adataik, a napi-heti feladataik, határidők figyelésével és más ügyviteli igényeiket is támogató megoldásokkal.
A tárolt adatokat kiértékelését dokumentálását statisztikákkal, automatikusan generált jelentésekkel, akár paraméterezhető office (akár microsoft, akár openoffice támogatással) dokumentumok generálásával segítik a rendszerink.
MDInformatika