Kerítés építés, kapukészítés

Vállalunk magyar és székely motívumokkal kerítésépítést, kapu és balkonkorlát készítést, székelykapu építést. Vállalunk hintó és kocsigyártást, javítást, restaurálást.
Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hűen őrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak.1990-ben alakult cégünk, a rendszerváltással egy időben. Ekkor fő tevékenységünk sütőipari termékek gyártása volt, mezőgazdasági szolgáltatás, valamint egy asztalos műhely. Az elmúlt mintegy 20 évnyi időben a minőségében magas színvonalú termékek és szolgáltatások vezérgondolata mentén irányítottuk sorsunkat. Függetlenül attól, hogy milyen termékről, szolgáltatásról van szó.

1999-ben a környék igényeinek megfelelően lovas kocsik, hintók gyártásával kezdtünk foglalkozni. Legfőbb partnerünk az Állami Ménesgazdaság lett, Szilvásváradon. A hintógyártás rendkívül igényes munkát kíván, pont olyat, melyet száz évvel ezelőtt a nagyúri réteg, a gazdag társadalom. E munkánk során rengeteg kutatást végeztünk a kocsik készítésének, azok díszítésének, a díszítések szokásvilágának körében. Kocsik és hintók sokaságát restauráltuk, újítottuk fel. A restaurálások során szoros, jó kapcsolatot építettünk ki Európa legnagyobb szekérmúzeumával Mátészalkán a Szatmári Múzeummal.

Kerítés építés, kapukészítés