Swan Irodatechnika

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Engedje meg, hogy rövid levelemmel felkeltsem érdeklődését cégünk iránt, bízva abban, hogy a jövőben megrendelőink között üdvözölhetjük Önt is.

Cégünk Pécs Belvárosában a Rákóczi u. 57-ben foglal helyet, ahol lakossági és céges ügyfeleket egyaránt kiszolgálunk. Célunk,hogy minél elégedettebbek legyenek személyre szabott szolgáltatásainkkal, amelyek az IRODATECHNIKA és a SZÁMÍTÁSTECHNIKA teljes területét lefedik, versenyképes árainkkal. Kínálatunkban olyan nagy márkák termékei is megtalálhatók mint pl: EPSON, HP, CANON, SAMSUNG, XEROX, LEXMARK, OKI, BROTHER, KYOCERA, KONICA-MINOLTA, PANASONIC, PHILIPS, GENIUS, VERBATIM…..stb.

Irodatechnika területén a ’90es évek vége óta tevékenykedünk, ahol a gyártói paletta szinte minden gyártójával találkoztunk már. Célunk, hogy költségtakarékos megoldásokat kínáljunk, mivel kimutatások bizonyítják, hogy egy vállalat összkiadásainak 20-25% az irodai nyomtatók, másolók, multifunkciós berendezések teljes üzemeltetési költsége teszi ki. Ma már tendencia, hogy egyre több vállalat kötelezi el magát a költségtakarékos megoldások, valamint a költségfigyelés bevezetése mellett.

Számítástechnikai területen:

Irodai számítógépek, laptopok, perifériák kereskedelme, üzemeltetése és szervizelése

Irodatechnikai területen:

Eredeti, utángyártott és saját töltésű kellékanyagok (tintapatronok, lézertonerek, festékszalagok, faxfóliák) forgalmazása GARANCIÁVAL, nyomtatók kereskedelme, üzemeltetése, szervizelése, irodai kisgépek, valamint irodai papíráruk, és irodaszerek széles választéka.

A KÖRNYEZETVÉDELEM nagyon fontos számunkra, ezért is található olyan sok újrahasznosított termék a kínálatunkban. Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a környezetet minél kevésbé terhelő megoldásokról, az irodákban keletkezett veszélyes hulladék (tintapatron, toner, elem, stb…) elszállításáról, illetve szakszerű megsemmisítéséről, DÍJMENTESEN gondoskodunk.

Tisztelettel: Fritz Péter – ügyvezető
Swan Irodatechnika