Autóguminet – Autógumi webáruház

Az AutoGumiNet az eltelt évek során jelentős szakmai tapasztalatot szerzett a gumiabroncsok, keréktárcsák és a gépjárművekhez kapcsolódó egyéb alkatrészek kereskedelmi és szerviz tevékenységében. Célunk elnyerni és hosszútávon megtartani partnereink bizalmát, ezért oldalunkon igyekszünk a minőségi termékek minél szélesebb választékát, megfelelő háttér raktárról a legversenyképesebb árakon kínálni ügyfeleink részére.
Továbbá célunk olyan szervizpontok ajánlása, ahol a megrendelt terméket lakóhelyéhez közel átveheti, és igénybe veheti a kiválasztott szerviz által nyújtott minőségi szolgáltatást. E cél elérése érdekében választékunkat, szervizpontjainkat folyamatosan a vevői igények szerint alakítjuk, fejlesztjük.
Szakképzett ügyfélszolgálatunk révén igyekszünk a speciális vevői igények minél rugalmasabban kielégítésére. Bízunk benne, hogy felkészültségünk és hozzáállásunk garancia arra, hogy Ön elégedett legyen oldalunk kínálatával és a gumiabroncsokkal, keréktárcsákkal kapcsolatos kérdéseire megfelelő választ kapjon.
Autóguminet – Autógumi webáruház