Megabolt.hu – Autómárkaszervizek kedvezménnyel

Szeretné márkaszervizben javíttatni autóját kedvezménnyel?

A megabolt.hu portálon az autómárkaszervizek országos hálózatát találja.
Nem kell mást tennie, csak regisztrálnia www.megabolt.hu portálon.
A regisztráció egyszerű és ingyenes.
A regisztrálás után kapott kóddal a partner márkaszervizek bármelyikében igénybe tudja venni a kedvezményeket.
A szervizek listája és kedvezményeik megtalálhatóak a www.megabolt.hu oldalon
http: //www.megabolt.hu – Kedvezmények az interneten

Miért jó az ügyfeleknek?

Az ügyfelek alacsonyabb költségekkel érnek el színvonalas szolgáltatásokat. Információk és elérhetőségek az autómárkakrereskedők, szervizek, alkatrészkereskedők csoportjairól.

Miért jó a partnereknek?

A márkakereskedők, alkatrészkereskedők számára kiemelt lehetőség a szolgáltatásaik megismertetésére, új ügyfelek szerzésére, megtartására, valamint az ügyfélbizalom erősítésére. Az előnyök közvetlenül a partner és ügyfél közötti kapcsolatban jelennek meg. Megjelenés különböző média és reklámfelületeken.

Kinek nem jó?

A szolgáltatás nem jelent hátrányt se az autós márkakereskedőknek, alkatrészkereskedőknek, se az ügyfeleiknek. Ugyanakkor, egy nem szerződött partner számára az ügyfél szerzés és megtartás ezen módja nem elérhető. A nem regisztrált ügyfelek nem használják ki a szolgáltatásban rejlő lehetőségeket, mint a kedvezőbb ár, vagy az azonos áron elérhető többletszolgáltatások.

Opel Suzuki Volkswagen Ford Renault Fiat Skoda Peugeot Toyota Citroen Seat Audi Nissan Honda Mazda Mercedes BMW Mitshubishi Chevrolet Dacia Alfa Romeo Volvo Hyundai Kia Saab Subaru
Megabolt.hu – Autómárkaszervizek kedvezménnyel