Chrome Ball Honlapkészítés

Miben kínálunk mást cégének mint a többi honlapkészítő?
– Tudjuk mire van szüksége vállalkozásának.
Sok éves rutinnal és kollégáink tapasztalatával hatásosan tudjuk segíteni, hogy elképzelései, internetes megjelenése a maximális hasznot hozza az ön számára. Mivel főképp kkv cégeknek készítünk weboldalakat ezért ismerjük igényeiket, elvárásaikat és lehetőségeiket.
– Nem honlapkészítés amit nyújtunk hanem megoldást bevételeinek növelésére!
Az internetes üzlet minden területén jártasak kollégáink és több olyan szakemberrel vagyunk kapcsolatban akikre bátran rá merjük bízni ügyfeleinket ezért nálunk a sikeres online jelenléthez szükséges minden szolgáltatás megrendelhető.
– Rugalmasság, kreativitás.
Fiatalos csapatunk nyitott, kreatív és rugalmas. Ha vannak elképzelései azokat maradéktalanul tudjuk teljesíteni, segítjük tanácsokkal és ötletekkel, vagy akár a teljes tervezési folyamat ránk bízható. Számunkra nincs “elképzelhetetlen” dolog.
– Egyedi, hatékony grafikákat készítünk, nem dolgozunk sablonokból.
Minden egyes grafikai elemet, dekorációt saját magunk tervezünk. Szerintünk ön sem örülne ha cégének weboldalát vagy egyes elemeit más vállalkozások weboldalán látná vissza. Akár pont a konkurenciája honlapján!
– Nem használunk kommersz vagy rossz, hibás forráskódú programokat.
Bár kétségkívül vannak az ingyenes rendszerek között egész jól elkészített programok is, vannak esetek amikor célszerű használni ezeket. De mi a folyamatos biztonsági kockázat és a rugalmatlan bővíthetőség miatt egyedileg programozzuk ügyfeleink weboldalát. Az általunk átadott weboldalak saját fejlesztésű szoftvereinkre épülnek, egyedileg elkészítve, így biztos lehet benne, hogy nem kell kompromisszumokat kötnie.
– Reális árak.
Nem vagyunk drágák. Nem vagyunk olcsók sem. De úgy gondoljuk, hogy áraink még így is a hazai átlag alatt vannak, köszönhetően annak is, hogy vidéki honlapkészítő vállalkozás vagyunk.
Chrome Ball Honlapkészítés