Vízipipa Fórum

Köszöntelek a vezető Magyar vízipipás fórumon, a Vízipipa Fórum .com-on Az ország legnagyobb és legjobb vízipipás fóruma!

A sheesha nem csak egy kiegészítő. A vízipipa különleges formája a pihenésnek és a luxusnak. Használata egyszerű és kevsébé káros mint más dohányzási formák. Ezen felül hihetetlenül hangulatos, megnyugtató és remek társaság összetartó erővel rendelkezik. A füst kellemes, gyümölcs ízű, mely pihentetően hat az emberre és a társaságban remek beszédtéma. A látvány szempontjából sem elhanyagolható egy szép, összhangban lévő vizipipa. Egy szép kerámia, díszes test, mintás üveg és formás kiegészítők.

“Az arab világban a nargile (vízipipa) társadalmi szerepe ma már megkérdőjelezhetetlen. A nargile fogyasztása a kikapcsolódást, relaxációt jelenti számukra, de alkalmanként tartalmasabbá teszik különféle társasjátékokkal is. Szinte minden keleti kávézóban van lehetőség vízipipázásra. Használata nem egyszerűen dohányzás, inkább szertartás, a dohányzás művészete.”

A fórum nem másra való, minthogy megosszuk egymással véleményünket a különböző ízű dohányok minőségéről, mivoltjáról. Továbbá a füst előcsalálásának praktikáit.A vízipipa használata elsajátítható könnyen, de ha gond adódna akkor itt segítünk. Tapasztalt pipás tagok várják a kérdéseid a vízipipáról. Kérhetsz tőlünk tippeket, hogy milyen dohány passzol kezdőnek vagy ínyencnek.

Mielőtt megvennéd életed első narghile-jét, érdemes pár témába beleolvasni. Ugyan is nem mindegy, hogy vízipipa vásárlást hol ejted meg. Itt folyamatosan nyomon követjük a hazai pipás híreket és különös figyelmet fordítunk a boltokban induló akciókra.
Vízipipa Fórum