Tempobau2000 generálkivitelezés

A Tempo-Bau 2000 Kft. családi vállalkozásként lett alapítva, hangsúlyozottan a folyamatos fejlődést szem előtt tartó, vagyonnal rendelkező, épülő cég. Tulajdonosai 1996 óta foglalkoznak építőipari acélszerkezetek, konténerek és építőipari berendezések gyártásával, illetve acélszerkezetek építésével, könnyűszerkezetes borításával. Az utóbbi időszakban főként az építőipari kivitelezés lett a tulajdonosi fő profil Magyarországon valamint az Európai Unió területén.

Telephelyeinken rendelkezünk a vállalt munkák megvalósításához szükséges saját tulajdonú állványrendszerekkel, önjáró diesel és elektromos személyemelőkkel, targoncákkal, autódaruval, tehergépjárművekkel, földmunkagépekkel és hengerekkel.
A kézi szerszámok terén rendelkezésünkre állnak hegesztő trafók – inverterek, kis és nagy teljesítményű (75 – 3000 Nm nyomatékig használható) ütvecsavarozó és csavarbehajtó gépek, optikai és önbeálló lézeres szintező műszerek.

Mobil-, illetve telepített hajlító és daraboló gépekkel végezzük az élhajlított szegőelemek és hidegen hajlított lemezalapú profilok gyártását. Amennyiben a Megrendelő szükségét érzi, úgy képesek vagyunk jelentős, a gyártásban is üzemeltethető nagyteljesítményű (500 A) vízhűtéses hegesztőgépeket, plazma és lángvágó aparátokat is biztosítani a helyszínen.

A munkaterületeken a tulajdonunkban álló lakó-, iroda- és raktárkonténereket helyezünk el. Ha „kis” alapterületre koncentrált az építmény vagy jelentős mennyiségű és időtartamú daruzási munkára van szükség, úgy lehetőségünk van saját toronydaru(k) letelepítésére is.

Raktárunkban az acélszerkezet szerelésekhez a szükséges és előforduló csavarméretek (nagy szilárdságú minőségben) tételenként több száz kilogrammos mennyiségben állnak rendelkezésünkre. Megtalálhatóak még a honlapunkon is fellelhető kereskedelmi áruk a szükséges és elégséges tételekben és mennyiségekben.

A munkáink kivitelezéseiért a saját létszámon kívül jelentős alvállalkozói gárda áll rendelkezésünkre a folyamatos munkavégzések érdekében. Alpinistáink biztonsággal végzik munkájukat a nagy magasságokban is. A szerkezetek gyártását Alvállalkozóink végzik bérmunka formájában, illetve szükség esetén állandó partnereink jelentős gyártó kapacitással állnak rendelkezésünkre.

Megrendeléseinket igyekszünk a legjobb minőségben és mennyiségben a Megrendelő igényeit minden szempontból kielégítően végezni. Hosszú távú célunk a folyamatos fejlődés, méretileg a piaci középpozíció megtartásával.

Örülnénk, ha Önöket is megrendelőink között üdvözölhetnénk a jövőben!
Tempobau2000 generálkivitelezés