Videoton Futball Barátok Clubja hivatalos honlapja

A Videoton FC futball klub szurkolói egyesületének, a Videoton Futball Barátok Clubjának a hivatalos honlapja.

Egyesületünk 2010. márciusának végén alakult meg azzal a céllal, hogy a Videoton szurkolói számára valós szolgáltatásokat nyújtson, egyidejűleg pedig a klub számára minden lehetséges eszközzel támogatást biztosítson céljai elérésére.

Szeretnénk a piros-kék fanatikusok olyan körét is kiszolgálni akik eddig még nem részesültek vagy részesülhettek személyre szóló szolgáltatásban. Egyesületünk különös hangsúlyt fektet arra, hogy elnökségében, bizottságaiban és tagozataiban a lehető legtöbb tag érdemi munkát végezhessen, ezáltal maga is formálhassa a szervezet arculatát, törekvéseit, munkájának tartalmi elemeit.

Tervezett szolgáltatásaink:

* szurkolói összejövetelek
* élménybeszámolók
* közönségszervezés a régióban
* szervezett utazások mérkőzésekre
* futball tornák, sportesemények szervezése
* általános és középiskolák számára vetélkedősorozat
* kedvezményes bérletvásárlás biztosítása
* egyedi ajándéktárgyak kedvezményes értékesítése
* stadionlátogatás stb.

Tagjaink számára a belépés időpontjában a tagság igazolásául névreszóló plasztikkártyát biztosítunk, amely egy éven át (évenkénti cserével) igazolja a Clubhoz tartozását.

Az egyesület tagsági díja felnőttek számára (18-65 év között) 500.- Ft/hó, mindenki más számára 250.- Ft/hó. (0-18 évig, illetve 65-)

Tiszteletbeli elnökünk a klub legendás, korábbi játékosa Bognár Ferenc, tiszteletbeli tagjaink közé pedig várunk minden valahavolt Videoton játékost, aki megtisztel bennünket bizalmával.

Várunk Téged is, várjuk Önt is, hogy a Videoton Futball Barátok Clubja tagjaként segítse a piros-kék színek szerelmeseit és a Videoton FC-t céljaik eléréséhez, a minél sikeresebb működéshez!
Videoton Futball Barátok Clubja hivatalos honlapja