Honlapkészítés, weblapkészítés – Reláció 96 Bt.

A Reláció96 Bt fő tevékenysége honlapkészítés, weblapkészítés és keresőoptimalizálás, elsősorban Budapest és Pest megye területén.
A weblapkészítés magába foglalja a honlap tervezés, a webdesign kialakítása, a keresőoptimalizálás, valamint a domain név és webtárhely ügyintézés feladatait.
A design minden honlapnál egyedi, a megrendelővel folyamatosan egyeztetve alakítom ki – Budapest területén személyesen is konzultálva.
Honlapkészítés alatt, nem egy tucatszám kapható sablont akarok eladni Önnek. A honlap elkészülte több lépésből álló folyamat eredménye, ami magába foglalja a tanácsadást, a konzultációt, a kivitelezést és igény esetén a domain név regisztrálást és a tárhely biztosítását is. A munka végeztével, olyan honlapot adunk át Önnek, ami 100%-ig a cégére szabott, ügyfelei könnyen igazodnak el rajta és segíti a keresőket, hogy honlapja ne csak egy elszigetelt pont legyen az információs sztráda közelében.
Az előző bekezdésben már ejtettem szót a keresőoptimalizálásról. A keresőoptimalizásás során a keresőoldalak felől érkező látogatók számát növeljük, úgy hogy a honlapkészítés során figyelembe vesszük a keresők rangsorolási szempontjait.
Honlapkészítés, weblapkészítés – Reláció 96 Bt.