Csőrike Családi Napközi

HOVA TEGYEM GYERMEKEM, HA MINDEN OVI TELE VAN?

Valószínűleg ezzel a kérdéssel sok környékbeli szülő szembesült már. Az óvodák zsúfoltak, hiszen az utóbbi években többen döntenek a gyermekvállalás mellett, mint eddig. Nem könnyíti meg a dolgunkat az sem, ha naponta órákat utazunk oda-vissza az óvodáig. Nagyon nehéz találni egy megfelelő helyet, ahol szívesen otthagyjuk szemünk fényét. Manapság nem minden szülő teheti meg, vagy akarja megtenni, hogy évekre kiessen a munkából. Ilyenkor szeretnénk egy „második otthonban” tudni a porontyot. Ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ugyan otthon neveljünk gyermekünket, de egy-egy napra rengeteg elintézni valónk van, és a rokonok sem érnek rá, hová forduljak?

2008. szeptember 1-én megnyitotta kapuit a CSŐRIKE CSALÁDI NAPKÖZI VELENCÉN, melynek nem titkolt célja a fent említett problémák megoldása.

A napközi, kis állandó létszámmal (max.7 fő) könnyebben tud besegíteni a gyermek nevelésébe, megőrzésben, hiszen így több figyelem jut egy-egy gyermekre. Egy diplomás szakember, és egy elhivatott édesanya, várja a csemetéket, akik rengeteg dolgot megtanulhatnak játszva és könnyedén. A körülöttük lévő világot, énekeket, mondókákat. A saját családi házunkban erre a célra kialakított szintet, illetve a kertet birtokba vehetik a gyerekek, ahol az egészséges táplálkozás és a mindennapi testmozgás fontos szerepet játszik majd a gyerekek életében. A kis létszám lehetővé teszi továbbá, hogy egyéni igényeknek is megfeleljen a napirend (étkezés, foglalkozások, nyelvtanulás, mozgás, stb.).

Mit gondol, Önöknek is tudna segíteni a napközi?

Hová vigyem a gyermekem ha minden ovi tele van? Vissza kell mennem dolgozni de Ő még nincs 3 éves? Ki vigyázzon rá, ha egy-egy napra, ha rengeteg elintézni valóm van? Csőrike Családi Napközi, Gyermekek napközbeni ellátása 1-6 éves korig. – 2481 Velence Úttörő u. 28.

Csőrike Családi Napközi