Honlapfelújítók

Használhatatlan honlapjával magára hagyták? Ráférne a honlapjára egy felújítás? Újratervezés, honlap felújítás garanciával.

“Hosszas kutatás után végre ráakadtam egy olyan fejlesztő csapatra, akik a segítségemre vannak bármit is szeretnék az oldalamon megvalósítani. Ráadásul az első lépésben, rögtön érdeklődő adatbázist építettünk ki, így az oldal indulása után rögtön több ezer érdeklődő felé tudtam kommunikálni. Köszönöm!”

Laczkó Márta

“Én csak egy egyszerűen kezelhető internetes felületet szerettem volna, amelyen keresztül az antikvárium használt könyveit bemutathatom, értékesíthetem. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerűen megvalósul.”

Pallagi Tibor

Vajon mi lehet az oka annak, hogy a megszámolhatatlanul sok internetes oldal közül csak néhány termel valódi bevételt a tulajdonosa számára?

Az internetes oldal bizony nem más, mint egy marketingkommunikációs eszköz, és a legfontosabb feladata az, hogy érdeklődők, megrendelők tömegét és nem utolsó sorban vastag profitot szállítson az oldal tulajdonosának. Vajon hiánytalanul elvégzik ezt a feladatot az úgynevezett, hagyományos „céges” weboldalak? Kötve hiszem…
Honlapfelújítók