Víztisztítás olcsón és egyszerűen

Víztisztító kancsó által tisztított csapvizet közel 30 éve fogyasztanak nap mint nap Európában.
A rendszeres használók száma mára megközelíti az 50 milliót. A csapvíz fogyasztása biztonságos, mivel szigorú szabályok szerint kezelik, illetve folyamatosan ellenőrzik azt. Mindamellett az elöregedett, illetve korrodált vízvezetékekből kerülhetnek a vízbe nem kívánatos anyagok. Ezek az összetevők a klorinnal, amelyet pont a baktériumok elpusztítására adagolnak a vízhez, okozhatnak kellemetlen ízt, illetve állagot.
A legpraktikusabb és legköltségkímélőbb módszer víztisztító kancsóval egészségessé és élvezhetővé tenni a csapvizet.
Kitűnő az íze: A LAICA Bi-flux víztisztító szűrő hatékonyan javítja a víz ízét és állagát. Nem csak natúr fogyasztása ajánlott, hanem kiváló alapanyag különböző hideg és meleg italok készítéséhez.
Költséghatékony: Használjon Ön is Laica víztisztító kancsót, és meg fog lepődni, mennyit spórol a meg nem vásárolt palackos vizeken!
Kényelmes: Ha megunta már az ásványvizeket kartonszámra hazacipelni, itt egy jobb megoldás! A víz állandóan elérhető lesz otthonában, nem kell többet cipekednie!
Környezetbarát: Ön is szívesen tesz a tisztább és élhetőbb környezetünkért? Használjon Laica kancsó által szűrt vizet, és ezzel is csökkenti környezetünk terhelését.
A palackozott víz szállítása közben levegőnk szennyeződik, nem beszélve a milliónyi műanyag palack környezetszennyezéséről.
Tegyen Ön is egészségéért és a környezetünkért!
Víztisztítás olcsón és egyszerűen